Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den chtěl bych se zeptat na nastavení kotle Mocek teď mám momentálně 15 s podávání 25 s pauza ventylator cca 50% teplotu držím na 75 c +tricestny ventyl spotreba ted cca 35 kg za 24 h je to v pořádku?popřípadě má nekdo nějaké lepší nastavení 😀🙂
Tenhle způsob topení bych přirovnal k jízdě po dlouhé rovince s klesáním i stoupáním, kdy cestou dolů přibržďujete a…
Jak píše pan Vinklárek. podání 15s je poměrně dlouhé. Ono záleží na podavači, kolik protlačí paliva za minutový…
Ještě doplním - dovozce by měl nastavení sdělit ... někdy je uvedeno i na webu dovozce. ps - jinak je vhodné dát odkaz…
Tož ... uvidíme. Pokud je odladěná ekviterma, i když samozřejmě stabilních 22,2 není špatné.
před rokem
Tak dneska jsem rodiče ukecal, že zkusíme jet 2 dny bez útlumů teplot, tedyvše přesně podle vašich doporučení. Dám…
před rokem
Za mě to není moc dobré vůči sousedům. Hlavně když má někdo přikládání v útlumu po 15 min.
před rokem
98 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení