průměry Cu trubek

Rubriky:

LT Ngọc Lâm Trịnh @ngoc.lam.trinh před 3 roky08.11.2021 18:50:45
průměry Cu trubek

dobry den.
Na vašem webu jsem si všiml, že na vašem webu je k dispozici technická podpora a konzultační služba, mohu se vás tedy zeptat na problém, který mám s topným systémem, který se chystám postavit.
V současné době stavím topný systém na elektrický kotel o výkonu 28 kw. Nejvzdálenější vzdálenost od radiátoru ke kotelu je 35m (nakreslím schéma a přiložím k tomuto emailu)
Budova má nová plastová okna postavená ze 40 cm silných cihel před 60 lety a vnitřní zateplení sklolaminátem se sadrokartonem.
Mám problém s výběrem velikosti cu trubky pro připojení mezi kotel a radiátor, nevím jak vybrat největší velikost trubky pro správnou techniku, mám si vybrat největší velikost hlavní trubky je 35 zmenšení na 28 a 22 nebo stačí největší velikost jen 22
můžete mi poradit je to v pořádku. upřímně děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.