Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
Prosím o radu. Do přístavby k domu, kde jsou 4 radiátory Korado 200 cm x 50 cm jsme připojili na tepelné čerpadlo ještě okruh z těmito radiátory. Přidalo se ještě jedno čerpadlo Grundfos Alfa 2. Máme problém, že do okruhu se nám nedaří nahnat tepla voda z tepelka Nibe. Problikavá 0,0 - 0,1 Kubík metrů. Takže tam asi nic neteče. Odvzdušnili jsme radiatory, ale stejně v čerpadle jakoby trochu bublá. Netušila v čem může být problém. Grunfos už jede na III asi dvě hodiny. V příloze je zapojení. Kamarád instalatér je těsně po škole a neví :)
Citím se uražen a ponížen a pošlapán a upadlý v zapomnění. Zase shrábl smetanu někdo jiný. Pavle, až budeš mít tu…
před 3 roky
A KDYBYCH SE VÁS NA TO PĚTKRÁT NEPTAL... :-)
před 3 roky
Pánové děkuji mnohokrát za snahu vyřešit problém. Nakonec jsem já blbec, protože kamarád odjel na dovolenou a já jsem…
před 3 roky
50 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení