Dobrý den,
zajímal by mě názor fundovaných na plánované inovace řešení zdrojů tepla RD. Jak se říká, lepší je jednou na papíře, než stokrát řečené, takže jsem si pro sebe udělal takový ilustrační náčrt, jak to je teď a jak by to mohlo být, který tímto dávám všanc. Myslíte, že to dává smysl ? Případně co byste doporučili jinak, nebo vám přijde, že bude technicky problematické apod. Např. ty průduchy mezi patry, to jsem někdy kdysi četl a využívá se to i u rekuperací, ale nejsem si tím úplně jistý u běžného domu, jestli by to fungovalo. Plánek je hodně zjednodušený, tak mi prosím jen nepiště, že k radiátorům musí jít dvě trubky apod. :) Díky
Též jak u Vás,nezateplený dům. Před 4léty,kdy bylo -16st. snad deset dnů,se topilo na 45st.
před 3 roky
Nevim jaka je plocha mistnosti na fotkach, ale ja mam 25m² a radiator snad polovicni. Pres den tam poustim kolem…
před 3 roky
To je marné,stále ta samá písnička. 40 roků staré rozvody samotížné.
před 3 roky
33 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení