Vyhledávání
Naše další weby
Ahoj,
prosím o radu ohledně topení.
V domě mám instalované podlahové topení dole, nahoře pak radiátory.
Dnes už vím že to není idealka :/
Dětský pokoj je nad garáží, kde je jednak jen radiátor a i když jsem přes vjezd dál polystyren (nepoužívám jako garáž) tak je tam prostě chladno. Nahoře v pokoji je pak vyloženě někdy zima - dveře jsou tam tak blbě že teplo zespoda moc nejde a spíš převládá ten chlad skrz podlahu z garáže.
Toliko výchozí situace.
Napadlo mě pořídit malý solární panel, autobaterku a male vzduchové ohřívadlo. Našel jsem jsem nějaké řešení - pro ilustraci.
Set baterie GOOWEI ENERGY OTD75 (75Ah, 12V) a solární panel Victron Energy 115Wp/12V 7500,- Alza.cz
https://www.growzone.cz/12V-300W-teplovz…
3500,-
Řekněme že vzduch z garáže nějak ještě rozvedu dál, aby se to trošku vyplatilo víc.
Prosím o názor neboť se v tom moc nevyznám :) na konkrétní produkty a ceny se ještě mrknu ale jestli je tohle tak nějak solidní směr. Baterie bych nechal někde venku, moc se mi nechce ji mít v garáži. Takže plus nějaká 12v kabeláž. (Je tam nějaký problém se vzdáleností?)
Diky
4 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení