Ekvitermní křivka u termostatu PT59X

Rubriky:

Reklama
LN Lukáš Novák @lukas.novak832 před 2 roky17.11.2021 13:51:19
Ekvitermní křivka u termostatu PT59X

Dobrý den,
nemáte někdo náhodou zkušenost s termostatem PT59X a regulací teploty vody topného systému pomocí ekvitermní křivky? Máme u nás v SVJ dva plyn. kondenzační kotle (jeden na topení, druhý na ohřev TUV) které jsou propojeny a nastavují se právě termostatem PT59X. Topení bychom chtěli regulovat ekvitermní křivkou, jejíž parametry (sklon, posun) máme nastaveny, nicméně nevím jak říct termostatu ať podle ní jede. Buď tam můžu dát manuální režim, kde ručně nastavím požadovanou pokojovou teplotu (nebo teplotu vody UT) nebo automatický režim, kde mi taky nepřijde, že se řídí nastavením ekvitermy (je tam napsáno prog:1 usek:1). Návod od výrobce je bohužel dost zmatený a na netu jsem toho taky moc nenašel. Díky za rady a zkušenosti.

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.