Kapající voda kolem střešních oken ROTO

Rubriky:

Reklama
alena šmotková @alena.smotkova před 2 roky17.11.2021 22:28:41
Kapající voda kolem střešních oken ROTO

Dobrý den,
potřebovala bych názor/radu ohledně střešních oken ROTO. Okna jsou ROTO a mají zateplovací sadu - šedý polystyren kolem rámu. Teď na podzim, když jsme zateplili vatou a chtěli dát kolem oken parotěsnou folii (sádrokarton ještě naštěstí nemáme), jsme zjistili, že kolem oken nahoře a na bocích trošku stéká a kape voda. Objevili jsme, že mezi tím šedým polystyrenem a hydroizolací, která je latích je mezera cca 1-3 cm a touto mezerou vidíme zřejmě spodní stranu oplechování okna (nebo je to spodní část rámu, nejsem si jistá). Už jsem kontaktovala firmu, která nám to montovala, ale ráda bych věděla, v čem je problém, aby se nějak nevymlouvali na to, že ještě nemáme parotěs a tím pádem to tam kondenzuje.
Děkuji předem za radu
Alena

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.