Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den. Prosím o radu jaká kamna koupit a zda s výměníkem nebo bez. Mám malý přízemní domek. Vytápění elektrokotlem + možnost připojení kamen na radiátory. Měla jsem v kuchyni sporák připojený na radiátory, který mi nevyhovoval a prodala jsem ho před 2 lety, když se zatopilo bylo rychle teplo v kuchyni, radiátory vlažné, když se nepřiložilo každou 1/2-1 hod. hned vyhaslo a byla zima. Nyní se přikláním ke kamnům na dřevo bez výměníku a vybrala jsem si zatím Jotul . Nevím kolik kW, aby bylo teplo, ale nepřetopeno, a aby se nemuselo pořád přikládat. Komín Schidel uni ***plus. Střed vstupu do komína od podlahy je cca 75cm, vývod zadní event. se soklem. Děkuji Marie
Možná se tady bavíme každý o něčem jiném . Jak jsem psal prodejce asi měl na mysl jak jsem psal před tím -…
před 3 roky
Možná to blbě chápu, ale tady to píšou - způsob vytápění teplovzdušný…
před 3 roky
Nevím kde jste vzala , že je to teplovzdušné topidlo . Asi to mají špatně napsáno a je myšleno , že je to lokání…
před 3 roky
18 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení