Fasadní komín

Rubriky:

Reklama
MG Michal Galgocy @michal.galgocy před 2 roky20.11.2021 09:35:22
Fasadní komín

Zdravím, plánujeme fasadní komín ale vůbec nevíme jaký zvolit, na trhu je spoustu výrobců. Líbil by se nám černý kvůli nenápadnosti ale zase je to barva kdoví jak je to s životnosí.
Rozměr
150-180 na krbové kamna o pr. kouřovodu 150mm s teplovýměníkem.
Zásadní problém je, že každý kominík pracuje s jinou značkou. Líbi se nám třeba komíny od Vacovského nerez/hliník/barva síla 0,8mm ale zde jsem se nedopátral tlš. izolace ani nevím jaký má vliv síla izolace. Náhodou neznáte firmu stavby complet která si vyrábí komíny ? Mají docela velké projekty.

Co se týče vykonnosti kamen to si necháme taky doporučit ale opět určitá skupina pracuje se svojí značku, pro nás by bylo nejlepší kdyby nám jedna firma udělala komín plus naistalovala krbové kamna s napojením na soustavu kterou teď pohání plynový kotel. Můžu Vás poprosit o nějaké tipy, rady a na co si dát pozor moc děkuji

popis budovy

cca 100m2, dvoupodlažní byt s vlastním vstupem a zahradou, dvě obvodové stěny zbýlé sdílím se sousedy, schodiště v obyváku kde se bude nacházet i krb, 8 radiátoru, vytápění plynem

RD má obdelnikový tvar a je rozdělený na 4 bytové jednotky s vlastním vschodem a zahradou

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.