Mam jedno podlazni dum,prizemi teplovodni podlahovku,nahore radiatory.po vymene elektrokotle za tepelko mi firma rekla ze obehove cerpadlo v prizemi u rozdelovace podlahovky je zbytecne,pry to utahne vsechno tepelko.no a obehove cerpadlo do mesice prestalo fungovat tak jsem neresil ani nove a dala se misto nejtrubka.ale od te doby nejdou serizovat okruhy v podlahovem topeni,ani ventily ani ty pruhledny kloboucky nereaguji na nejakou manipolaci s nimi,v chodbe je pretopeno a v obyvaku chladno.je tam nutne zpet namontovat nejake obehove cerpadlo?popripade doporucit znacku a typ.radsi si priplatim pokud pak usetrim na provozu cerpadla.dekuji moc za radu
Nevím jaké tam bylo ale v dnešní době už jen elektronické, narazil jsem dokonce na čerpadlo s adaptem podle mne za…
Rozdělovač nemixuje vodu, jen rázově otvírá ten ventil a dostává se dost teplá voda do některých smyček jak pán píše o…
Pavel Nevrkla a Jaroslav Dítě Jsou dva základní typy rozdělovačů určených pro kombinované systémy. 1) sériový…
Na tu rozteč čerpadla jsem upozorňoval. Hlavně že se zadařilo a podlaha topí.
před 3 roky
Tak nakonec koupeno cerpadlo grundfos alpha 2,a okruhy se uz daji opet regulovat.sice roztec cerpadla byla jen 130,tim…
před 3 roky
Je to tak. Ta trubka co zmátla pana Dítě je tlakový bypass. Ten tam máte zbytečně navíc a nemá vliv na funkci. Pokud…
před 3 roky
19 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení