Zdění s Heluz family 50/44

Rubriky:

Reklama
PX PolokoX @polokox před 2 roky22.11.2021 15:21:12
Zdění s Heluz family 50/44

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o názor na mé dilema :-) Začínáme se stavbou domu (zpracováváme projekt) a nyní vyvstává otázka z čeho zdít. Ve starém příspěvku jsem našel hodně negativních rekcí na cihly Heluz 44 a 50, máte prosím někdo s nimi nejlépe dlouhodobé zkušenosti, jak se chovají, jestli nepraskají (spíše omítka na nich) a pod.? S ohledem na dnešní ceny za stavbu bych si chtěl udělat alespoň některé práce svépomocí a v tom mi tyto cihly přijdou výhodné, vyskládám si je od 2. řady sám, a když by měly splňovat vlastnosti i pro pasivní standart nevidím v tom problém. Navíc jsem slyšel hodně názorů, a je to myslím i logické, že v obalených domech polystyrenem se více tvoří plísně a podobně. Dále bych se rád zeptal jak je to s vyplněnými cihlami vatou, nedrží se tam vlhkost, nebo nemá to jiné negativa?

Děkuji za reakce. V

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.