Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
Chtěla bych se zde zeptat, poprosit o radu. Řešíme projekt pro společné stavební povolení, máme závazné stanoviska hasičů, hygieny, měření radonu, a energetický štítek s klasifikací C (106kWh/rok). Žádost o koordinované stanovisko jsem musela stáhnout na žádost územního plánování a vodohospodářství. Územní plánování bychom měli vyřešené, vodohospodářství řešíme, kde musíme "přeprojektovat" kanalizační přípojku na hlavní kanalizační řád, abychom se do něj mohli napojit. Bohužel tento úkon bude trvat ještě nějakou dobu, a na stavební úřad budou projekt dávat až během ledna 2022. Což vyvstává problém, že bych nepodala projekt v letošním roce 2021 a pouze doplnila koordinované stanovisko. Můj dotaz zní: když mám projekt, veškeré stanoviska i PENB z letošního roku, ale nebudu mít koordinované stanovisko 2021, tím pádem budu podávat projekt na stavební povolení až začátkem roku 2022, vztahuje se novela zákona o energetice i na náš projekt, kdy bude zapotřebí mít (pro nás nejschůdnější varianta) fotovoltaiku? Nebo je zde nějaká "přechodná" doba nebo nějaká výjimka?
Děkuji
Martina Vavřínová
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení