ISAN FLT podlahovy konvektor - vymena termostatu

Rubriky:

Reklama
MB michal bohata @michal.bohata před 2 roky26.11.2021 00:12:01
ISAN FLT podlahovy konvektor - vymena termostatu

Zdravim diskutery , velmi rad bych vymenil puvodni termostat ze neco "chytrejsiho" , nejlepe s podporou Apple Homekit a zacleneni do chytre domacnosti. Soucasny termostat zacina misto sepnuti chrcet a po jemnem klepnuti komkoliv sepne s vetracky jedou a vse je OK - ale nekdy chrci dost dlouho.
V soucasnosti je mechanicky termostat ( Z-RT001 ) na zakladove desce s prepinacem otacek ventilatoru ( Z-RT002 ). Konvektor FLT 10/09/400 , obsahuje regulator Z-VD001 . Rad bych mel moznost regulovat teplotu pres integraci do Homekit nebo jinou aplikaci , predpokladam ze regulace otacek asi nepujde ale rad se budu mylit.Existuje dnes hodne novych reseni ale nedokazu posoudit zda neco existuje. Najde se nekdo kdo poradi , nebo jiz vyresil , pripade doporuci firmu ktera me to predela ?
Moc dekuji
Michal B

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.