Teplovzdušné vytápění a podlahové vytápění

Rubriky:

Reklama
PP Pavlína Pavlíková @pavlina.pavlikova před 2 roky26.11.2021 17:03:50
Teplovzdušné vytápění a podlahové vytápění

Dobrý den všem, doma máme dva typy vytápění. První původně plánované jako hlavní je topení podlahové pomocí elektrokotle Protherm RAJ 9, ale zároveň jsme si pořídili vytápění i teplnovzdušné - krbová vložka. Nyní zvažujeme změnu. Vzhledem k úspoře, která je díky dřevu se mi topení krbem nechce opouštět, ale vzhledem ke zdraví členů rodiny mne nutí přemýšlet nad změnou rozvodů teplat. Nikde se mi nepodařilo najít pořádné filtry, kterými by se daly teplovzduchy opatřit. Nyní mne pán, který nám zpracovává nabídku na tepelné čerpadlo přivedl na myšlenku, že by se údajně mohlo dát napojit teplovzdušné vytápění na podlahové vytápění. Setkal se s tím již někdo? Případně prosím zkušené o doporučení jak zabezpečit teplovzduchy před výpary prachu. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.