Zdravím všechny, nejsem v topení nováček, přesto bych chtěl všechny zkušené zde poprosit o radu.
V domě ve kterém bydlí přítelkyně mají U22 šestičlánek, budou muset, tedy jsou donuceni kotel který dobře slouží změnit za jiný.
Topí černým uhlím a dřevem v tom chtějí pokračovat neboť takhle topí již delší dobu.
Chci se zeptat na rozumnou náhradu za U22, topí převážně její rodiče kolem 70ti let a ti jsou prostě zvyklí na černé uhlí a dřevo.
Může někdo doporučit náhradu za U22? chtěli by dál topit černé uhlí a dřevo.
Dál se chci zeptat jestli je možné U22 nějak zlegalizovat, zlepšit emisní normu podobně jak to bylo možně u U26?
Napadlo mě ho přestavět na automat ale automat nepouživat, bylo by to pro ně asi levnější než vyhodit plně funkčni kotel a koupit nový
Měl jsem docela přehled, teď jsem z toho úplně vypadnul, takže budu vděčný za vaše rady!
A omluva pokud se tu již někdo ptal na to samé
Děkuji
Dobrý den pane Pagotamde, spousta našich zákazníků zvolila jako náhradu za kotel Viadrus kotel Slokov SL 23D a jsou…
před 24 dny
Pane V. poradit někomu aby vyndal keramiku tak to je jako když napíšete že tam občas může házet pet lahve. A…
před více než rokem
Takže pokud se musí ... tak se musí ..... dám pár tipů, resp. typů které bych vybíral já: - značce Viadrus věříte,…
před více než rokem
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení