Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
aktuálně si chci do bytu pořídit bezpečnostní vchodové dveře minimálně 3., spíše 4. třídy do novostavby. Jde mi primárně o bezpečnost proti vloupání do bytu, aby nikdo s jednoduchým nářadím se nemohl dostat dovnitř. V současnosti zde jsou pouze obložkové zárubně a vchodové dveře z dřevotřísky, čili krom dveří chci vyměnit dát i nové zárubně. Příčky jsou zde z Porothermu, tedy dutá cihla 30cm.
Byl jsem si prohlídnout dveře NEXT, ale zajímalo by mě, zda existují v podobné cenové hladině (vše v kompletu i s montáží a výměnou zárubně do 50 tis.) i jiné, lepší možnosti u jiných značek. Aldo, Sherlock, Bedex, nebo další?
Případně jsem viděl variantu dražší variantu kde se zárubně i ukotvují pomocí chemických kotev, doporučuli byste vzhledem na obtížnost vloupání i tuto dražší variantu?
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení