Poruchy c26 benekov

Rubriky:

Reklama
RS Robert Snášel @robert.snasel921 před 2 roky03.12.2021 20:14:51
Poruchy c26 benekov

Dobrý den měl bych dotaz ohledně kotle na hnědé uhli benekov c26.Tento kotel mám již 7 rokem a začal tuto sezónu divne topit.Ma problém natopit se na požadovanou teplotu protože podle mého pozorování přímo u kotle se občas neroztoci šnekový podavač. ale vypada to že řídící jednotka mu impulz dodá (na displeji se objevi symbol šneku), ale motor jen zavrci naprazdno a šnek se nepohne az treba na paty impulz od ridici jednotky.To že by se motor s převodovkou seknul o větší kus uhlí nebo o nějaký předmět nehrozi protoze uhli kontroluji a ani po nahodnem rozjeti sneku nejde slyset ze by praskaly velke kusy uhli.Jede potom hladce.Tak nevim jestli je chyba v elektronice převodovky (seda krabička s valeckem) nebo v řídící jednotce...Diky tomu nemůžu pořádně natopit cely dům nekdy je i ve zpatecce teplejsi voda nez v topeni protoze tam cerpadlo tlaci studenou vodu.Dekuji za pomoc nebo radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

35 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.