Problém s vytopením bytu

Rubriky:

Reklama
JP Jiří Převrátil @jiri.prevratil před 2 roky06.12.2021 05:07:24
Problém s vytopením bytu

Dobrý den, rad bych se s vámi podělil o svůj problém ohledně vytápění bytu. Už druhý měsíc nespím, protože mi dělá neustále starost náš problém s teplem v bytě. Jsme v najmu a máme plynový kondenzační kotel od Vaillantu, který tu byl instalován společně s novými radiátory před 5 lety, když jsme se sem nastěhovali. V tomto roce máme problém s vytopenim bytu. Na termostatu v pokoji mám nastavenou požadovanou teplotu na 21 stupňů, problém ale je, ze teplota v místnosti této teploty nedosáhne a kotel tím pádem pořad spíná a jede tím pádem nonstop. Už se tu na to byli podívat tři technici a každý řekne něco jiného. Na začátku když jsme se sem nastěhovali vše fungovalo jak ma, ale až tento rok je pro nas opravdu krušný. Jeden servisák potvrdil že je potřeba vyměnit čerpadlo, tak proběhla výměna čerpadla, ale problém to pořad nevyresilo. Další řekl ze je potřeba vyměnit expanzní nádoba, protože je úplně mrtvá a proto nám lítá tlak do maxima. Proběhla výměna expanzky a tlak je ustálený, ale pořad stejný problém, teplota v bytě se vyšplhá maximálně na 19,5 stupně. Teplota kotle je nastavena na 60 stupňů. Radiátory jsou odvzdusnene. Posledně už i servisák koukal, jako ze si neví rady. Budu rad za každou vaši radu. Děkuji a s přáním hezkého dne, Jiří P.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.