Radiator topi s uzavretou hlavici

Rubriky:

MB Michal Bar @michalb před 2 roky07.12.2021 18:16:52
Radiator topi s uzavretou hlavici

Dobry den, prosim o radu. Vcera som na troch radiatoroch identickeho typu v dome vymenil stare termostaticke hlavice Heimeier za digitalne Elektrobock HD13-P. Na dvoch radiatoroch funguju perfektne, ale treti radiator topi na plno, aj ked je nastavena teplota presiahnuta a hlavica otvorena na 0%. Nepomohla ani korekce referencniho bodu na hodnotu 5. Skusil som nove hlavice vymenit medzi sebou, ale rovnaky problem s tretim radiatorom. Ked som nechal nove hlavice len na dvoch radiatoroch, ktore funguju spravne a na treti som dal staru hlavicu Heimeier, ktoru som uzavrel (nastavil som na 1), tak spravne fungoval (=netopil) ani treti radiator.

Po celu dobu, aj ked boli tri radiatory uzavrete, stale sa topilo do stvrteho radiatoru bez termohlavice a do podlahoveho topeni.

Prosim o radu, v com by mohol byt problem?

Diky!

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.