Zkušenosti s připojením FVE k TČ NIBE AMS 10-8 s HK 200S

Rubriky:

Reklama
JL Jaroslav Lešťan @jaroslav.lestan před 2 roky11.12.2021 12:51:23
Zkušenosti s připojením FVE k TČ NIBE AMS 10-8 s HK 200S

Dobrý den, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s připojením FVE k TČ NIBE AMS 10-8. Máme spiltovou jednotku,kterou bych rád nějak napojil k měniči od planované FVE, tak aby se přebytky daly využít např. pro nahřívání teplé vody nebo aby se dalo čerpadlo např nastavit tak,že by běželo převážně v denních hodinách např. snížením výkonu a trvalým během přes den. Moc tomu nerozumím a není mi jasné, co vše se dá nastavit a jak to řídit. Roční apotřebu aktuálně máme 8MW ročně a vše na elektriku. Máte s tím někdo zkušenost? Vyplatí se to vůbec řešit? Samotná nádrž na vodu má dle doku 180litrů. Vytápíme podlahovkou dům ca 150m2 podl.plochy a spotřeba vody běžná pro 3členou rodinu.Díky za názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.