parozábrana

Rubriky:

Reklama
LN Lukáš Neliba @lukas.neliba před 2 roky21.12.2021 10:40:28
parozábrana

Ahoj všem, prosím o radu se zateplením půdního prostoru. Mám v plánu udělat zateplené nepochozí půdy. Skladba stropu mezi obytnou částí a půdním prostorem od spodu nahoru je: omítka, heraklit,desky, nosné trámy. Nad tím je jen volný prostor pod taškovou střechou. Mám v plánu mezi trámy a pak i na trámy dát izolaci ze skelné vaty isover 2x 140mm. Má otázka zní, jestli je potřeba dát parozábranu pod izolaci? Vzhledem k tomu, že stropy(heraklit+desky) jsou už přibité do trámů, tak jediné možnost je obalit vše z horní části. Skladby nosných trámů střechy atd je bohužel udělaná tak, že bych musel spoustu částí složitě obalovat. Někde jsem četl, že být nemusí, když je střecha a půdní prostor odvětrávaná. Jak moc musí být odvětrávaná(stačí mezery mezi taškami a u štítů? Děkuji za rady zkušených lidí, co mají podobnou skladbu stropů.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.