Pokládka dlažby na podlahové topení

Rubriky:

Reklama
JM Jan Málek @jan.malek599 před 2 roky29.12.2021 10:02:52
Pokládka dlažby na podlahové topení

Dobrý den,nikde jsem nenašel radu ohledně pokládky dlažby na cementový potěr -klasický beton s polymerovýmy vlákny a plastyfikatorem.
Jde mi o to jaký je správný postup, většinu stavby děláme svépomocí, betony nám dělali strojně, potřebujeme položit dlažbu v technické místnosti, přes kterou vede 7 smyček podlahového topení které je položeno na 7cm polystyrenu EPS150 a zalito 6,5-7 cm betonu.Teď k dotazu , můžeme položit dlažbu před natopovou zkouškou? důvodem je,že potřebujeme v technické místnosti osadit akumulační nádrž, připojit podlahový rozdělovač s směšováním, osadit elektrokotel, anuloid atd atd, prostě připravit topný systém a uvést do provozu a až pak přes krbovou vložku začít natápět podlahu,elektrokotlem by jsme se nedoplatili..
Mohu tedy položit dlažbu na beton 7 dní zhotovený a za dalších 14 dní zatížit akumulací, expanzí atd a pak provést topnou zkoušku?
Děkuji moc za odpověď a rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.