Dobrý den, mám v úmyslu trochu upravit vytápění RD a tak bych se rád zeptal, zda to co mám vymyšleno bude fungovat. Moje představa je, že přidám do systému krbová kamna s výměníkem. Abych je mohl připojit na hlavní rozvod, musím potrubí stáhnout do sklepa, tak jak je na obrázku. Sklep je zapojený dle obrázku, radiátory jsou "jak hřeben" z hlavního rozvodu, který jde právě sklepem. Je mi jasné, že budu muset dát na vratnou větev KK čerpadlo. Takže moje otázka zní: "Bude to fungovat nebo je třeba udělat to nějak jinak?" Nevím jaké značky se pro co používají a tak je to i popsané.
Jestli chcete použít čerpadlo kotle tak ty kamna musíte připojit na trubky co jsou z kotle a ne jak jste to nakreslil.
před více než rokem
To co jste označil, je již provedeno. Mne, ale zajíma jak bych měl udělat připojení mi. Kde dát případně druhé…
před více než rokem
Tak to musíte dotáhnout trubky od kamen do sklepa.
před více než rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení