spolehlivý projektant zemního kolektoru BRNO

Rubriky:

Reklama
RP Roman Pavlík @roman.pavlik750 před 2 roky02.01.2022 08:06:37
spolehlivý projektant zemního kolektoru BRNO

Dobrý den,
prosím o tip na spolehlivého projektanta pro stavbu zemního kolektoru lokalita Brno.
Kolektor si chci postavit své pomocí při zahradních úpravách, ale situace není úplně jednoduchá - místo pro kolektor mám na jiho-západním svahu cca 7 výškových metrů pod úrovní instalace TČ.
Proto bych rád oslovil projektanta, který mi pomůže najít správné řešení - nerad bych za pět let viděl deformaci zeminy vedoucí k degradaci výkonu zemního kolektoru.
A ještě: pod garáží mám nádrž na 36m3 dešťovky. Nedá se to nějak využít na akumulaci a následné zpětné využití tepla TČ? Dešťovka je určena pro splachování toalet a závlahu zahrady, přes podzim očekávám naplnění nádrže na 100% a přes zimu jen minimální spotřebu (jen splachování WC). Ale nevím, zda existuje technologie, která by to uměla využít.
Díky za rady,
R.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.