Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, celkem začínám panikařit. Dnes mi došel vysoký nedoplatek za el., spočítal jsem si denní spotřebu el. a vychází mi 119kWh denně. Z
Přesněji za 14 dní 1668 kWh. Novostavba rd, bydlíme od 18.12. vzdušná vlhkost 40, stavěl jsem svépomocí tři roky. Zdivo 30 Porotherm, zatím bez zateplení, zateplen pouze sokl 100 xps. Vytápění elektrokotel Protherm Ray 9ke, ohřev vody bojler Dražice smart okhe, ale tam je spotřeba nízká. Podlahová výměra 77 m2 přízemí, 77m2 podkroví + garáž s technickou místností 40m2. Je taková denní spotřeba energie normální? Je možné, že je někde problém na elektroinstalaci? Díky moc.
Hezký den. My máme velký starší zateplený dům (realizace 2009, 12cm polystyren) plus vedle novostavba (2008). 3x…
před 2 roky
Topit čistě elektřinou je dnes cenová sebevražda. Pokud už, tak to kombinovat s výměníkovýma kamnama na dřevo. Jinak…
před 2 roky
Novostavba a nízká vlhkost je prakticky jisté, že problém je v infiltraci. Na lepení nic není. Spíše bych doporučil…
před 2 roky
19 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení