TZB-info - Nová zelená úsporám -…
Odpovědi na otázky, jaké neekologické zdroje tepla je možné vyměnit s dotační podporou z programu Nová zelená úsporám, a jaké nové zdroje tepla lze instalovat jako náhradu za ně.
Dobrý den,
prosím o radu, kde PŘESNĚ v Zákoně č. 201/2012 Sb. o ochraně ovzduší najdu přesné datum používání "starých" kotlů. Všechny články píší o 1.9.2022, ale ve výše zákoně jsem to nikde nenašel - asi jsem přehlédl nebo zákon se odkazuje na jiný zákon.... Jde mi o to, zda si novináři vymysleli toto datum jako začátek topné sezony a nebo je možné staré kotle 1. a 2. emisní třídy používat až do konce roku 2022.
Děkuji.
Budete se divit, ale i takových bláznů je dost. Spousta takových papírů na všelicos (revize elektroinstalace, revize…
před 2 roky
Ten tak zvaný kontrolor, neboli osoba oprávněná, nikomu bez pozvání do domu nepoleze a pokud mu nebude například…
před 2 roky
Postačí několik snímku kouřícího komína v rozmezí půl hodiny a už je důvod ke kontrole. Jinak, co není, může být. Když…
před 2 roky
34 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení