Záhada praskajících ramínek baterií

Reklama
PM Petr Müller @petr.muller648 před 2 roky12.01.2022 17:31:56
Záhada praskajících ramínek baterií

Dobrý den, mám problém s praskajícími pákovými bateriemi. Jedná se o model titania iris. V zaměstnání jich máme několik a pokaždé praskne jiná. vždy zespodu kramínka v rovině začnou stříkat prasklinkami uzoučké proudy vody. Tyto baterie byly několikrát reklamované, ale firma, která se o to stará si postěžovala, že se to děje jen u nás a svaluje to na "špatné uzemnění" baterií. Rozvody vody jsou dělané v plastu. Tím pádem by musela být baterie po baterii uzeměná sólo. Nevím jaký je stav potrubí před plastovými rozvody, ale uzeměny by být měly. Další názor jiného elektrikáře je, že je přiliš velký tlak vody, což by dávalo smysl, ale tím že je baterie uzavřená pákou, tak předpokládám, že do ramínka žádný tlak nejde a praská to právě v ramínku zespodu.

Co by mohlo být problémem a jak jej nejlépe vyřešit?
Děkuji za případné tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.