jaké přídavné el.topení pod střešní okna

Rubriky:

Reklama
PK pavel klima @pavel.klima739 před 2 roky14.01.2022 21:33:23
jaké přídavné el.topení pod střešní okna

V 1.NP máme instalovaná 3 střešní okna. Tento prostor je otevřený (není zde strop) a topení je podlahové bez fancoilů apod. Z důvodu rosení oken (nedostatečné obmývání oken stoupajícím teplých vzduchem) potřebuji vyřešit dodatečné přitápění pod těmito okny. Na zkoušku jsem pod každé okno umístil malý větráček jako jsou pro chlazení počítači a to znatelně pomohlo. Nicméně to nestačí. Dávat na stěnu přímotopy se mi z estetického hlediska úplně nechce a přemýšlím o nějakém kompaktním provedení větráčku s topným tělískem malého výkonu (snad by stačilo 100-200W). Nesetkali jste se někdo s podobným řešením mého problému s okny, které by mě inspirovalo, ať nemusím vymýšlet vymyšlené? Uvítám rady i případné nasměrování, kde lze něco vhodného sehnat. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.