Výběr peletového kotle

Rubriky:

Reklama
PK Pavel Konečný @pavel.konecny734 před 2 roky15.01.2022 21:45:30
Výběr peletového kotle

Máme chalupu na Krnovsku-220m2, Viadrus U-265čl, 13 radiátorů, 125L kombi bojler. Koupil jsem přestavbovou sadu na koks.Topíme dřevem, uhlím, máme i hromadu koksu pro případné kontroly. Protože jezdíme na chalupu často, chceme zlepšit komfort topení. Spočítané tepelné ztráty 18,9kW+projekt na peletové topení. Chci dát do kotelny paralelně ke stávajícímu U-26(samotíž) kotel na pelety. Teď mám dilema na výběr kotle. První je OPOP(servis blízko), chci jet do VM se na ně podívat. Proto Vás prosím o Vaše zkušenosti ja k s provozem kotlů, tak názor na provedení. Jak říkal p. Špidla "zdroje jsou". Když koupím auto dřeva za cca 15k, na zimu to stačí, tepla je až moc. Je to jen o komfortu. Dal jsem i téma na energoportál, ale tam to moc nežije. Děkuji za Vaše názory a zkušenosti. PavelKo

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.