FVE na starý dům

Rubriky:

Reklama
SD Stanislav Daníček @stanislav.danicek před 2 roky17.01.2022 18:40:50
FVE na starý dům

Dobrý den, již delší dobu zjišťuji informace o fve na starý dvougenerační dům, kterou si chceme nechat postavit na klíč. Nechal jsem si vypracovat i nějaké nabídky,ale nějak v tom plavu. Každý nabízí něco jiného, jeden co nejvíc panelů a velkou baterii, někdo zas že se až tak velká baterie nevyplatí. Mám patrový dům o obytné ploše 220m2, vytápím tč. roční spotřeba el. 18-20Mw, vše na el. V domě jsou dvě domácnosti o běžných spotřebičích a dvou bojlérů. Zajímalo by mě zda při takovéto spotřebě má význam investovat do silnějších baterií či jak nám radil z jedný firmy radši přebytek pustit do virtuální baterie. Nabídky jsou na 8.1-9,9kWp a baterie 9.6-14kwh. Rád bych slyšel názor i od zdejších odborníků,děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

30 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.