Vyhledávání
Naše další weby
Zdravim vsechny vespolek,
mel bych na Vas takovy dotazek, a jen by mne zajimalo, zda jste to jiz nekdo neresil. Vlastnime jiz cca 5 let kotel na pevna paliva OPOP H416eko. Kdysi jsme koupili zaklad jen na rucni prikladani a ze casem dokoupime dle nalady a fin. moznosti i horak s podavacem a nasypkou. Kotel ma na to totiz uzpusobeni. Nechal jsem si zpracovat nabidku na tu sadu a jdu do kolen. Cena cca 88000 bez DPH. Zamrkal jsem, zalapal po dechu... Kdysi davno to stalo mene nez polovinu. Inu dotace vladnou svetu. A ted co s tim? Neda se sehnat nejaka alternativa z Polska? Nebo neni nejaka jina sance, jak z kotle udelat automat. Vyprodej, bazar, ci nejake jine reseni? Neresil nekdo z Vas neco takoveho?
Na titulní straně tohoto návodu je i dakon DOR a to je odhořívací kotel.…
před 2 roky
U22, U26 a i ten Dakon fb3 jsou prohořívací kotle ... a to je jiná konstrukce kotle kdy je ohniště uprostřed kotle a…
před 2 roky
Dělali snad i na Dakony ale jak jsem psal je to krok zpět. Pán se brání přepojováni kotle a u přestavby to znamená…
před 2 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení