Přepis energie DPI

Rubriky:

JN Jana Novotná @jana.novotna953 před 2 roky20.01.2022 14:34:21
Přepis energie DPI

Můj dodavatel DPI se stala PRE. Od PRE jsem dostala cenovou nabídku na standardní dodávky-smlouva na 2 roky a smlouvu jsem podepsala s datem zahájení dodávky 1.11.2021 (i když to byla ode mne hloupost, stejný datum podpisu smlouvy), PRE poslala potvrzení o zaevidování smlouvy 2.11.2021. Nyní jsem dostala 20.1.2022 zprávu, že PRE zahájí k datu 3.2.2022 (což je za 14 dní) dodávky v běžném režimu. Po písemném dotazu, zda jsem skutečně byla další 3 měsíce v DPI mě bylo sděleno, že ano. Bohužel nemohu nikde najít, zda existuje termín na přepis smlouvy při DPI (3 měsíce se mě zdá hodně). V případě, že bych ukončila u PRE DPI a zahájila dodávky el.energie u jiné společnosti, tak bych cenu měla dle sjednaného ceníku. Připadá mě jednání PRE zcela neseriozní. Neporadí někdo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.