Máte zkušenost s výkupem, nebo virtuálním uskladněním přebytků z FVE (výkon do 10 KW) od ČEZu, nebo komu se nejvíce vyplatí přebytky prodávat? Děkuji.
Doplňuji vlastní zkušenosti s produktem Elektřina pro soláry od ČEZu se závazkem na 3 roky. Není to tak výhodné jak…
Poplatek 199 měsíčně - to máte pravdu, ale normální tarif ČEZ má měsíční poplatek také (cca poloviční), takže mě to…
Měsíční platba o 112% nahoru a silovka o 33% z 5516,- na 7355,- , tak to už je slušná p*asárna. Ale ještě pořád je to…
Od 12.8 mám tarif pro soláry, v pohodě i s přechodem k Čezu na jejich standardní ceník. Jedná komplikace byla že jsem…
před 2 roky
Psal jsi to před 7 měsíci, dnes je jiná situace a říkám si, škoda, že jen na 3 roky. Ceny určitě furt porostou.
před 2 roky
Nemělo by to být JPP, mě to telefonicky potvrdili. Dokonce se to dá vyřídit mailem. Je půlka srpna a když to stihnu do…
před 2 roky
88 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení