Topeni plynem a podlahove topeni

Rubriky:

Reklama
MM Mobilheim Mobilheim @mobilheim.mobilheim před 2 roky21.01.2022 23:29:05
Topeni plynem a podlahove topeni

Dobry vecer,
Chtel bych se Vas zeptat jestli nevite, jak mam vyresit problem s natapenim podlahovky. Plynar mi zapojil topeni. Mam v kazdem pokoji termostat. Kdyz voda v podlahovce natopi pokoje na pozadovane stupne, termostat vypne okruh. Kazdy okruh ma svoji termostatickou hlavicu.
Tak a muj problem je, ze kdyz se zavrou vsechny hlavice, kotel porad natapi trupku od kotle do rozvadece. Toto se opakuje porad dokola, dokud se neotevre nektera z vetvi. Teplota klesne treba na 28 a pak kotel zase natopi na 43. Prijde mi, ze cerpadlo vydava jiny zvuk, nez kdyz je otevrena vetev. Kotel nikdy nevypne. To je jeden problem a druhy jestli dat ke kotli i venkovni cidlo, ktere bude regulovat teplotu pro natapeni. Dekuji zaodpoved

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.