Dodatečné zateplení jednoplášťové střechy dílny

Rubriky:

Reklama
MT Matej Matej @matej před 2 roky24.01.2022 18:21:44
Dodatečné zateplení jednoplášťové střechy dílny

Pěkný den, potřebuji poradit jak vhodně vyřešit dozateplení střechy zahradní místnosti/dílny. Přístavba je vyzděna z Porothermu a zateplena 5cm polysterenu. Plochá střecha je z přístavku protažena v jednom celku jako stání pro auta. Pokud chci v zimě něco v dílně dělat, přitopím si přímotopem a v tuto chvíli nastane problém, vlivem nízkých vnějších teplot se na palubkovém stropě (na krokvích ne) vysráží vlhkost, která potom skapává dolů. Nejde mi tolik ani o o to aby se v dílně udržovalo teplo, ale kapání vysrážené vody ze stropu při přitopení je nepříjemné. Střecha je rovná se svrchní krytinou Tatrafol. Napadlo mne mezi krokve na palubky přilepit 10-15cm polystyren a ten schovat pod vrstvu pohledových palubek. Podobně jako u skladby střechy č. 4 http://fast10.vsb.cz/studijni-materialy/… Bude to fungovat? Jakou tloušťku polystyrenu zvolit? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.