DAKON Dua plus b porucha

Rubriky:

Reklama
JD Jedla Devet @jedla.devet před 2 roky24.01.2022 20:59:42
DAKON Dua plus b porucha

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně kotle, jedná se nejspíš o kotel Dakon Dua plus b, nejsem si však typem jist, jelikož jsem na googlu nenašel identický obrázek s tímto kotlem. Foto kotle dávám do přílohy. Máme doma 2 manostaty, s původním manostatem kotel nehoří a ukazuje chybu spalování, manostat (bliká vrchní a spodní 3 diody). S druhým nepůvodním manostatem kotel ohřívá pouze vodu, nicméně topení se ani nespustí. Tento problém již několikrát nastal, ale vždy se kotel "vzpamatoval". S původním manostatem ještě včera topení i vyhřívání vody funkční. Jsem v tomto ohledu naprostý laik, tudíž přivolání servisního technika bude zřejmě nezbytné. Nicméně se ptám i zde, kdyby to náhodou byla nějaká banalita, se kterou se již někdo setkal. Za veškeré komentáře budu vděčný. Kotel mám samozřejmě po ruce, takže nejí problém poskytnout bližší info. Ještě jednou děkuji všem, kteří si najdou čas mi odpovědět.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.