Výška střechy

Reklama
TK Tomáš Kudrna @tomas.kudrna359 před 2 roky26.01.2022 16:54:56
Výška střechy

Dobrrý den, rád bych se zeptal zda má nějaké řešení náš problém. Máme baráček s malou zahradou. Ve vzdálenosti cca 7 metrů je podél našeho domu na jižní straně sousedovic stodola. Sousedi se rozhodli rekonstruovat stodolu (nový věnec, krov, tašky) a to vše bez staveního povolení. Máme problém s tím, že zveli střechu o cca 40 cm. Vzhledem k jižní straně a malé vzdálenosti staveb od sebe nás zastínili. Stavební úřad jen rozhodl, ať si udělají dodatečné stavební povolení. Náš souhlas prý nepotřebují, jen můžeme jako účastníci řízení vznést námitky. Oni tvrdí, že stodolu nezvýšili. Ale my jistojistě víme že ano. Jak do výšky, tak do šířky. Prosím, nemáte nějakou informaci, jak se bránit ? Chovají se arogantně a žádná dohoda s nimi není. Potřebujeme dokázat, že stavbu zvedli. Nějaké fotografie máme, ale nevypadá to, že by k tomu stavební úřad bral nějaký zřetel. Potřeboval bych to dokázat nějak průkazněji. Moc děkuji za případnou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.