Všechny odrazuji od této společnosti, ty báječné recenze jsou pouze vrcholek ledovce.
Společnost je zaměřena pouze na kvantitu montáží, další servis, komunikace je zcela jiného rázu, je dehonestující, nekomunikují, naprostá ignorance!
Varuji všechny před společností Schlieger.
Příklad: 3x během dvou měsíců jsem psal požadavek na servis a zjištění parametrů mé ftv elektrárny – bez reakce. Před týdnem jsem hovořil se zaměstnancem servisu p. Kotoučkem. Dal příslib, že zašle nějaké dokumenty, týden pryč a nic.
Co mám já informace, tak situace se stále nezměnila. Pořád lidé odchází ze dne na den a samozřejmě s touto firmou…
před 16 dny
No jasně, že to je úplně špatně. To si můžete pořídit olověné baterie, které jsou násobně levnější. U tak nízké…
před 4 měsíci
Takže když do baterie 7kWh s 20% DoD nateče 5.5 a odebere se zpět 5.4 je špatně? ty vaše systémové dokáží více?
před 4 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení