TČ mebo pelety

Rubriky:

Reklama
AS Adéla Svobodová @adela.svobodova před 2 roky07.02.2022 10:35:31
TČ mebo pelety

Zdravim,
Po precteni hodne prispevku stale nejsem moudra.
Stavume Rd-rekonstrukce stare stodoly- cihly heluz nezateplene, velky obdelnikovy jednopodlazni dum s prosklenym stitem, otevrenym stropem na obyv.mistnosti a v podkrovy na jednou poloviou Apartman pro mamku.Vse bude nove, podlahovka a ted resime, jako asi vsichni, cim topit....mame strechu-plochu 120m2 na jih-jihovyvhod, cely den slunce a resime:
Fotovoltaika s tepelnym cerpadlem nebo kamna na pelety,pripadne solar.panely....porizovaci cena plus minus stejna, bydlime v Nemecku a mame nabidku na TČ firmy Buderus...nevime, co vybrat, aby naklady na topeni byly co nejmensi....misto pro pelety mame, ale i penize na fotovoltaiku a kvalitni tč....ztratu domu nevim, nemame to nikde napsane,mame sle strasne moc udaji v nabidce,ve kterych se nevyznam.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.