Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
dnes jsem mluvil se zástupcem potenciálního dodavatele FVE na můj RD a on mi řekl, že nevadí, že můj hromosvod nevede (směrem dolů) zcela po kraji střechy. Řekl mi, že panely nainstalují i NAD hromosvod. Chápu to tak, že svod bude zakryt, bude pod panely.
Máte s tím někdo zkušenosti? Projde to u revizního "hromosvodáře"? Bez jeho revize jednou za 5 let by mi pojišťovna nic nedala, kdyby se něco přihodilo...
Viz obrázek: chci mít pruh panelů po celé délce střechy hned pod hřebenem, od kraje ke kraji. Vejde se tam 14 panelů, pokud dojde k překrytí hromosvodu.
Dále se chci zeptat co říkáte na to, že by ještě jeden string byl nad vikýřem. Ale možná že by se tam vešly jen 4 panely. Není to z nějakého důvodu málo na samostatný string?
Vím, vpravo od vikýře by se nějaké panely taky vešly, zcela určitě, a nemusely by být v samostatném stringu, ale nelíbí se mi nesymetrická osazení střechy panely.
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení