Firma na konzultace i servis vytapeni + TUV ve velkem byteDobry den, zabydluji se v cerstve koupenem prazskem stresnim byte s vlastnim kondenzacnim kotlem (Junkers) a dlouhymi rozvody TUV a resim vicero problemu - od kratkodobych (piska a susti v radiatorech, jednoduche odvzdusneni nepomohlo) pres strednedobe (topeni spina jediny termostat v jedne z 6 mistnosti, ja bych rad mel v kazde jinak teplo a regulovat termohlavicemi; chytra domacnost) az po dlouhodobe (v druhe koupelne cca 15-20m od kotle trva klidne 90 sekund(!) nez pritece tepla voda, jen o trochu mensi problem mam v kuchyni).
V byte s kotlem bydlim poprve v zivote, tedy jsem problematikou dost nepoliben, zaroven kvuli pracovnimu vytizeni bych se rad oprel o nejake odborniky. Nejradeji bych dlouhodobeji spolupracoval s jednou firmou "na vsechno", se kterou bychom se ponorili do planu, ktere jsem s bytem dostal, probrali ruzne varianty reseni, provedli potrebny servis a dlouhodobeji realizovali vetsi nutne upravy. Tedy od projektovani (a mirne archeologie) az po servis, zaroven hledam nekoho, kdo se orientuje a neboji se prijit i s chytrymi modernimi resenimi (napr. jsem slysel o systemu HWAT nebo "trubka v trubce" od John Guest - samozrejme nevim co ma smysl).
Probiral jsem se katalogem firem na tzb-info, ale uplne jsem takoveho partnera nenasel - mozna jen koukam do spatnych kategorii. Dokazal by mne nekdo navest ci primo doporucit?