Firma na konzultace i servis vytapeni + TUV ve velkem byte

Rubriky:

Reklama
PB Petr Baudis @pb před 2 roky09.02.2022 20:56:32
Firma na konzultace i servis vytapeni + TUV ve velkem byte

Dobry den, zabydluji se v cerstve koupenem prazskem stresnim byte s vlastnim kondenzacnim kotlem (Junkers) a dlouhymi rozvody TUV a resim vicero problemu - od kratkodobych (piska a susti v radiatorech, jednoduche odvzdusneni nepomohlo) pres strednedobe (topeni spina jediny termostat v jedne z 6 mistnosti, ja bych rad mel v kazde jinak teplo a regulovat termohlavicemi; chytra domacnost) az po dlouhodobe (v druhe koupelne cca 15-20m od kotle trva klidne 90 sekund(!) nez pritece tepla voda, jen o trochu mensi problem mam v kuchyni).

V byte s kotlem bydlim poprve v zivote, tedy jsem problematikou dost nepoliben, zaroven kvuli pracovnimu vytizeni bych se rad oprel o nejake odborniky. Nejradeji bych dlouhodobeji spolupracoval s jednou firmou "na vsechno", se kterou bychom se ponorili do planu, ktere jsem s bytem dostal, probrali ruzne varianty reseni, provedli potrebny servis a dlouhodobeji realizovali vetsi nutne upravy. Tedy od projektovani (a mirne archeologie) az po servis, zaroven hledam nekoho, kdo se orientuje a neboji se prijit i s chytrymi modernimi resenimi (napr. jsem slysel o systemu HWAT nebo "trubka v trubce" od John Guest - samozrejme nevim co ma smysl).

Probiral jsem se katalogem firem na tzb-info, ale uplne jsem takoveho partnera nenasel - mozna jen koukam do spatnych kategorii. Dokazal by mne nekdo navest ci primo doporucit?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.