Viadrus K4 s komunikací OpenTherm PT52,chování při vypnutí termostatem

Rubriky:

Reklama
JV Jiří Vavřička @jiri.vavricka před 2 roky15.02.2022 17:44:45
Viadrus K4 s komunikací OpenTherm PT52,chování při vypnutí termostatem

Dobrý den,Viadrus K4,termostat PT52 s komunikací OpenTherm,ekvitermní regulace s automatickou korekcí podle vnitřní teploty referenční místnosti.Ekviterm.křivka 13,regulační interval /11/nastaven na 15 min.,rychlost reakce /12/ nastavena na 1.Řadový rodinný barák,pouze vyměněna okna,staré rozvody ,litinové radiatory.Po pokojích termostatické ventily,mimo referenční místnost.Před týdnem jsem vyměnil Destila DPL25 za Viadrus K4.Nemůžu se srovnat s termostatem při vypnutí,/překročení nastavené teploty v refer.místnosti o 0,1-0,2 st.C/První fotka ukazuje stav v okamžiku vypnutí na termostatu,druhá příloha,chování kotle..Kotel si parkrát /2krát,3krát/zatopí mezi 33 a 38 st.C v intervalu cca +/-minuta ?na cca 1-2 minuty.Pak teda zhasne.Tato cyklace je dobrá akorát na pohřbení kotle a já nevím ,jak ji eliminovat a kdo a proč ji vyvolává.Zkuste mi prosím poradit.Pokud bude nutné více údajů,dodám.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.