Plíseň na půdě

Rubriky:

Reklama
MV Milan Vacek @milan.vacek před 2 roky20.02.2022 14:43:38
Plíseň na půdě

Dobrý den, rád bych se zeptal na názor. Přestěhovali jsme se do domu, který se používal 40 let jako chalupa. Rozhodli jsme se zateplit střechu, kde bylo cca na polovině 5cm skelné vaty a na druheé cca 2cm. Udělali jsme foukanou cca 20 cm Climatizer Plus mezi trámy pod podlahou půdy. Púda je nízká a sklon střechy malý. Výška pudy v nejvyšším mísě je cca 130 cm. Objevila se nám na prknech na kterýh leží plechová střecha plíseň. Předpokládám že se tam začala srážet voda právě kvůli nové izolaci. Ve střeše nejsou žádné větrací otvory jen po stranach jsou celkem škvíry. Štíty jsou na jih a sever. Většínou u nás fouká od jihu. Můj dotaz je: Co jsem tak vyčetl pravděpodobně sem zničil proudění vzduchu na prostoru půdy. Pomohlo by udělat větrací otvory na jižní straně u podlahy půdy a na severní nahoře?
Či nějak jinak? Mokro vzniká pouze na stropě půdy. Děkuji za prípadné rady

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.