Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím vás. Vzhledem k tomu, že topení plynem bude za chvíli pouze pro bohaté v souvislosti s krizí na Ukrajině, tak přemýšlím nad změnou vytápění. Uvažuji nad kotkem na dřevní pelety. Tepelné čerpadlo nechci. Mám velký dům, náklady by byly obrovské, navíc nemám kam dát tu venkovní jednotku. Mohl bych vás poprosit o názor, na co nejlépe přejít, případně pokud se shodneme, tak mi doporučit kvalitní kotel na pelety? Děkuji.
Na pelety se vykaslete. Jejich cena pujde jiste nahoru s cenou elektriny a plynu. Chce to kotel na tuha paliva (drevo)…
před 2 roky
Nejprve odpověď na Vaši otázku: Mám velký dům, náklady by byly obrovské. Jaké jsou skutečné TZ domu, to musím vědět…
před 2 roky
Vše záleží na tepelné ztrátě . Mám pár známých co mají tyto domy(kamenné zdi) . A běžně protopí tři vlečky dřeva za…
před 2 roky
13 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení