VEKRA-hodně špatná zkušenost!

Rubriky:

Reklama
JZ Jan Zufanek @jan.zufanek před 2 roky03.03.2022 16:46:02
VEKRA-hodně špatná zkušenost!

Dobrý den, rád bych se tady podělil o moc špatnou zkušenost, s touto společností a současně upozornil na jejich praktiky.

Zakázka byla na okna - prý jejich nejlepší, takže dřevo-hliník, dále garážová vrata, žaluzie, rolety. Celková investice cca 5mio.

Začnu s okny, u  kterých je kvalita tak špatná, že to potvrdil i soudní znalec. Jedná se o výrobní vady! Vekra samozřejmě dává ruce pryč! Mají jen spoustu keců, jak za to nemůžou oni a snaží se vinu hodit na investora.Kde jaké levné plastové okno bude určitě kvalitnější, než nejdražší od Vekry! Dosud nevyřešeno

Vrata - u vrat byla vybrána barva, kterou má Vekra v nabídce, takže nic extra. Montáž se prováděla na 4 pokusy, kdy pokaždé byla barva jiná, než jaká se objednala! Takže půl roku v háji, jen proto, že se netrefili do barvy!

Po každé montáži Vás pak ihned pracovníci nutí do podepsání předávacích protokolů, aniž by Vám dali čas na důkladnou kontrolu věcí. Při případné reklamaci pak operují s tím, že jste přece podepsal - hnus!

Věřím, že jsou daleko lepší firmy, než je VEKRA a mrzí mě, že jsem se obrátil právě na ně. Tuto chybu bych už nikdy neudělal.

Nikomu nedoporučuji tuto splečnost !

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.