Kde by mohl být v panelákovém bytě věneček?

Rubriky:

Reklama
PB Petr Beneš @petr.benes627 před 2 roky12.03.2022 13:21:30
Kde by mohl být v panelákovém bytě věneček?

Dobrý den,

dovoluji si založit toto téma a požádat o radu. V bytě mi dělali rekonstrukci koupelny a wc (ale jen obklady; jádro nebylo umakartové). Během prací přestalo svítit světlo v sousední kuchyni. Prováděcí firma mi tvrdí, že to asi mohlo vzniknout otřesy při bourání (což mi přijde hloupost) a jedinou nápravu nabízí v lištách, což nechci.

Problém je ten, že pokud by byl kabel opravdu povolený, tak nemohu najít spojovací krabičku, abych toto zkontroloval. Nenajde se tu dobrá duše, která by mohla dát tip kde hledat? Do vypínače jde od podlahy elektřina a vzhůru pokračuje jen 1 hnědý kabel - na stropě jsou pak dva černé už bez napětí.
Zatím se mi povedlo zjistit, že by se snad mělo jednat o panelový dům P1.11 (výstavba probíhala v roce 1985). Poklepáním na zeď žádný dutý zvuk. Nakreslil jsem schémátko, jak jsou kabely nataženy + také přikládám fotku domu (jedná o sídliště Háje, Praha 4).

Předem moc díky za rady,

Petr Beneš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.