Dobrý den, nebyl by tu někdo ochotný mi věnovat čas a poradit mi s nastavením kotle od píky? Topíme s ním už pár let, na začátku jsme to nějak nastavili a docela to fungovalo, ale poslední dobou to není dobré. Hlavní problém je, že je neustále vysoká teplota podavače a stačí jen, aby venku trochu svítilo slunce, podavač se přehřeje a kotel se s varovným zvukem vypne. Před 2 hodinami jsem zatopila a už má podavač 52st. Topíme na PID, ale ráda bych to zkusila v manuálu a s tím bych potřebovala právě detailně poradit.
Nějaké technické informace, které jsem schopna dát dohromady.. Dům zděný, nezateplený, plastová okna, 11 radiátorů s termo hlavicemi. Ke kotli napojený bojler 180l přes třícestný(?) ventil, oběhové čerpadlo, komín původní s azbestocementovou vložkou, s klapkou. To zapojení jsme nechávali předělávat, protože z firmy vůbec nevěděli, co s tím, tak rady jsem tenkrát dostala tady. To snad by mělo být správně. Přikládám fotky, kdyby k něčemu byly. Hnědé uhlí.
4 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení