Nová kanalizační přípojka

Rubriky:

Reklama
JR Jakub Roman @jakub.roman507 před 2 roky17.03.2022 07:29:17
Nová kanalizační přípojka

Dobrý den,

zbortila se mi stará kanalizační přípojka a tudíž ji musím udělat novou. Jsem těsně před realizací a chtěl bych Vás požádat o názor, zdali je cena, kterou stanovila firma adekvátní.

Bude se měnit kanalizační přípojka, ne kterou jsou napojeny dvě čísla popisná (dvojdům). Na tyto přípojky se rovněž bude napojovat dešťová kanalizace (máme zde sdruženou, která už je přivedena do místa přípojky, takže půjde pouze o propojení. Situace je taková, že s každého domu je vyvedena jedna větev, která se kousek od domu spojuje v jednu a ta bude následně nově navrtána do kanalizačního řádu (4 - 5 metrů od domu). Kanalizace se nachází v hloubce mezi 3 a 4 metry. Realizace bude probíhat na klíč, tzn. odkrytí dlažby, vykopání, nová kanalizační přípojka, dopojení dešťovky a opětovné zasypání. Předběžná cena je okolo 200 000 Kč. Děkuji za Vaše názory. Jakub

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.