Defekt lepené vinylové podlahy - stříšky

Rubriky:

Reklama
VP Vojtěch Pavlíček @vojtech.lavicka před 2 roky23.03.2022 18:42:33
Defekt lepené vinylové podlahy - stříšky

Dobrý den,
prosím o radu, v domě máme nově položenou vinylovou podlahu dub york. Po položení byla podlaha krásně rovná, nicméně jakmile jsme zapnuli podlahové vytápění, vinyl vytříškoval na téměř všech kratších spojích, viz fotky (podlaha je špinavá, zrovna montovali dveře). Před pokládkou jsme dodrželi nátopnou zkoušku a vlhkost v podlaze (cement) byla maximálně 0,5 % (měřeno na vícero místech). Diletace dodržena. Na některých kratších spojích jsou lamely zvedlé a na poklepání duté, jinde jsou lamely namáčknuté na sebe a zdálo by se, že se překrývají, nicméně nelze lamelu zatlačit zpět, jako u zvedlých lamel.

Osobně viním materiál a jeho větší roztažnost, nicméně bych znal názor erudovanějších a zkušenějších. Současně bych se chtěl zeptat na možnosti (jakékoliv) opravy - zrovna nám vymalovali a namontovali kuchyň a dveře, takže na vytrhání podlahy, broušení a opakování celého procesu nechci hned přistoupit, jelikož bych musel všechno znovu malovat, stěhovat...

Moc děkuji
Vojtěch

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.