YouTube - What is Water Hammer?
Hydraulic transients (also known as water hammer) can seem innocuous in a residential setting, but these spikes in pressure can cause major damage to large p...
Dobrý den, rád bych poprosil o radu. Mám bojler na ohřev vody, který probíhá smyčkou z plynového kotle. Po cca 8-mi letech odešel pojišťovací ventil a tak jsem ho nechal vyměnit za jiný- od té doby neustále prokapával. Tak jsem ho nechal vyměnit za silnější (8Bar) a nic se nezměnilo. Po pročtení místních příspěvků jsem na vstup studené vody do bojleru (před pojišťovací ventil) vsadil redukční ventil na 3Bary. Občas si všimnu, že ručička manometru na ventilu vyskočí až na 6 bar - po odpuštění vody se vrátí na 3Bary. Voda z pojišťovacího ventilu ukapává stále- je to do 0,5l za den. Nějaká rada prosím? Nebo je toto množství v pořádku? Díky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení